Hämeenlinnan Elomessut 2022

Mad Moose Racing oli mukana Elomessuilla isolla osastolla. Mukana oli niin kilpailukalustoa kuin tavallisia maastoautoja, erikoisuutena oli myös RC-autot joilla oli oma liikuteltava kilparata mukana.

kuva Esa Hakala

Lauantaina 6.7 oli sateinen päivä ja niinpä alkuun yleisöä ei ollut paljoa, sää kuitenkin alkoi kirkastumaan ja hissun kissun lisää alkoi väkeä saapumaan. Perheen pienimpiä (ja isompia) kiinnosti niin autot oli ne sitten isoja tai pieniä.

kuva Esa Hakala

Sunnuntai 7.8 olikin jo sää suosiollinen ja väkeä riitti, mielenkiintoa oli ja paljon kyselijöitä. Erityisesti kiinnosti maastoautomatkailu, uutuutena katolle aseteltavat teltat. Kyseltiin reittejä ja paikkoja minne voi mennä ja millaista kalustoa siihen vaaditaan. Paljon tuli myös kyselyä tekniikasta mitä autoissa oli ja mistä niitä saa.

kuva Jouni Niemi

Maastoautoiluhan ei kuulu jokamiehenoikeuksiin ja aina maastoon mennessä pitää olla maanomistajan lupa, niihin on suhtauduttu myönteisesti kun asiallisesti käy kyselemässä.

kuva Esa Hakala

Päivän alkaessa kallistua iltaan tuli aika purkaa messuosasto ja hyvillä mielillä alkaa suunnata kohti koteja. Paljon oli väkeä ja mielenkiintoa ja varmasti joku sai myös kipinän maastoautoiluun. Toivottavasti näemme uusia kasvoja tapahtumissamme ja tienpäällä nostetaan käsi ylös ja tervehditään.

Kuvia RC-autoista, niillä pääsee edullisesti maastoautoiluharrastuksen alkuun. Kuvat Jouni Niemi