Mad Moose 30v Puuhapäivä 6.10.2018 kutsu

Kutsu

Puuhapäivä 6.10.2018

Mad Moose Racing ry. 30v.

”Vuonna 1988 perusti kaksi harrastajaa liittymän nimeltä Mad Moose team. Kerho oli tarkoitettu tukemaan off road harrastusta saman-henkisten seurassa. Mietittiin teemaa, joka olisi kotimainen vastine suositulle kameli koplalle. Yhteistuumin totesimme hirven olevan päättäväinen ja kykenevä metsiemme eläjä, joka kelpuutettiin nimeen ja logoon… Mad Moose team oli syntynyt.Suomen ”

Juhlavuoden kunniaksi järjestämme kaikille avoimen puuhapäivän Punkalla jonka jälkeen on rentoa illanviettoa hyvän ruan ja saunomisen merkeissä Matkailukeskus Lempivaarassa (Karhintie 146, Riihimäki)

Avoin puuhapäivä alkaa Punkalla klo 10:00 ja omatoimista ajelua sinne 16 – 17 nurkille.

Grilli on kuumana ja makkaraa tarjolla jonkinmoinen määrä seuran toimesta!

Kaikenmaailman maasturit ja maastokuorma-autot ja vaikka tela-alustaisetkin on tervetulleita ajelemaan. Ja saa paikanpäälle tulla vaikka vaan katselemaan ja grillailemaan eväänsä.

Maastot sopii hyvin ihan vakioautoista alkaen isompiin ja rakennetumpiin ”mörökölleihin”.

Autoissa ei tarvi olla vakuutusta, eikä kilpiä, sillä jokainen on omalla vastuulla ja itse vastuussa aiheuttamistaan vahingoista. Mutta autoissa pitää olla:

-Toimivat jarrut

-Sammutin

-Turvavyöt kaikille kyydissä ”olioille”

-avoautoissa vähintään pääkaari

”Kolehti lodju” tulee, johon voi omantunnon mukaan sujauttaa rahallista korvausta rata-alueen ylläpitäjille (saadaan taas hiukan yleisiä kuluja peittoon ja kenties tulevaisuudessa kehitettyä aluetta).

 

Viimeistään klo 17:00 siirrytään Lempivaaraan (Karhintie 146, Riihimäki).

Mad Moosella on yksi iso mökki vuokrattuna jonne mahtuu jonkun verran yöpyjiä. Iso sauna on samaisessa mökissä.

Voitte tulla paikalle myös asuntovaunulla, asuntoautolla tai vuokrata oman mökin.

Alueella on vuokrattavia mökkejä, vaunu- sekä asuntoautopaikkoja. Voitte vuokrata paikan alennushinnalla koodilla MAD MOOSE. Mökkien- ja paikkojenvuokraus info@lempivaara.fi tai soittamalla 019-719 200  (10-18). Lisätietoa paikasta: www.lempivaara.fi

Klo 18.00 Lempivaaran ravintolassa yhteinen illallinen. Illallinen on maksuton Mad Moosen jäsenille ja kannatusjäsenille. (Ei sisällä alkoholi tuotteita). Ei jäsenille illallinen on 15:-

BBQ Illallisen menu: vihreä salaatti + ylikypsää possua bbq-kastikkeessa + timjamiuuniperunat + leipää ja levitettä. Ravintolalla on A-oikeudet.

Mikäli et syö lihaa / sinulla on ruoka-aine allergioita niin ilmoita siitä Birgelle niin varmistetaan että sinullekin löytyy syötävää.

Sitovat ilmoittautumiset 23.09.2018 mennessä, jotta osaamme varata tarpeeksi ruokaa.

FB Mad Moose sivulle tai meilillä mad.moose(at)elisanet.fi tai Birgelle p. 040-7222652

 

AJO-OHJE Punkalle: Alueelle pääsee vain etelän suunnasta tieltä 130. Pohjoisesta tullessa ei ajo-alueelle saa kääntyä tieltä 130! Joten pohjoisesta tullessa aja 3-tietä Riihimäki pohjoinen rampista ja käänny oikealle kohti Forssaa tie 54. Tieltä 54 käänny oikealla suuntaan Hämeenlinna tie 130. Tiellä 130 ylämäessä ohituskaista, ja mäen päältä käännytään oikealle ajo-alueelle.

Uramonmäki, Helsingintie 2645, 11910 Riihimäki (Janakkala) (Karttapaikalta risteys löytyy osoitehaulla: Helsingintie 2645, Janakkala)

 

TERVETULOA!!