Jäsentiedote 2/2019

Hei vaan kaikki Hullut Hirvet!

• Yhdistyksen kevätkokous pidetään lauantaina 6.4.2019. Kokous pyritään pitämään puuhapäivän yhteydessä. Päivän aihe ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Ehdotuksia otetaan vastaan.

• Meillä on oma messuosasto Helsingin American Car Show näyttelyssä 19-21.4.2019. Talkooporukkaa tarvitaan niin pystytykseen, purkuun kuin itse näyttelypäiville. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse mad.moose (at) elisanet.fi tai suoraan Esalle p.041-498 0704

• Eurotrialiin (Raisiossa 9-11.8.2019) tarvitaan myös paljon toimitsijoita. Kilpailuun tulee mitä ihmeellisimpiä offroad autoja ympäri euroopan. Nyt on tuhannen taalan paikka päästä mukaan järjestämään vuoden isointa offroad tapahtumaa.
Iso tarve on puffettihenkilöstöstä, katsastuksen apulaisista, jaksotuomareiden apulaisista, hinauksen apulaisista, yleishenkilöistä ym. Jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti jokin mielekäs tehtävä (vaikka ei olisi aiempaa kokemusta).

• Eurotrialin kilpailijat HUOM!
Hallitus päätti että Mad Moosen kilpailijalisenssillä ko kilpailussa kilpailevia tuetaan peruslisenssin hinnan verran (81,00eur). Tuki maksetaan eurotrial kilpailun jälkeen.
Tuen saamisen edellytykset:
-Henkilö on hyväksytty Mad Moosen varsinaiseksi jäseneksi ennen 9.2.2019
– Henkilö osallistuu kilpailijana eurotrial 2019 kilpailuun.
– Kilpailijalla on Mad Moose racing ry:n kilpailijalisenssi (v2019 jäsenmaksu on maksettu).
– Kilpa-autossa on Mad Moosen tarrat näkyvällä paikalla.

Terveisin!
Mad Moosen hallitus.