Pikkujoulukutsu 2023

MAD MOOSE RACING RY TOIVOTTAA KAIKKI JÄSENET JA KANNATUSJÄSENET PERHEINEEN TERVETULLEIKSI VIETTÄMÄÄN SAFARIHENKISTÄ PIKKUJOULUA 18.11.2023! PIDÄMME SAMALLA VUOSIKOKOUKSEN.

Perinteiset pikkujoulut pidetään Juhan luona Nurmijärvellä. Osoitteen löytää facebookista Mad Moosen sivulta tai voi kysyä Birgeltä.

Päivä alkaa klo 10.00 teamin kopin siivoustalkoilla. Metsään pääsee ajelemaaan talkoiden jälkeen. Autot voi tuoda halutessa jo edellisellä viikolla.

Yhdistyksen puolesta on lämmin ruoka vuosikokouksen jälkeen. Päivällä on tarjolla kahvia ja kahvileipää. Laavulla voi grillata omia eväitä.

Etupihan maastossa on mahdollista ajaa omilla RC-autoilla.

Joulupukki tulee käymään klo 14.00-15.00, tuothan pienen paketin (n5eur) pukin säkkiin. Aikuisille ja lapsille on omat säkit.

Vuosikokous pidetään n klo 15.00. Vuosikokouksessa jaetaan vuoden 2023 kilpailija / toimitsijatunnustukset. Yhdistys tarjoaa kahvit ja pullat.

Olemme pääosin ulkona joten pukeuduthan lämpimästi.
Talon sauna lämpiää illaksi. Otathan omat saunakamat mukaasi.

Alueelle voi tuoda oman yöpaikan. Lisätietoja voi kysellä Juha Heinonmäeltä.
Jotta voimme arvioida ruokien määrät niin pyydämme sitovat ilmoittautumiset 15.11.2023 mennessä Facen kutsuun tai Birgelle mad.moose@elisanet.fi . Ilmoita montako aikuista, lasta, mahdolliset ruoka-aine allergiat.*