MMR Tietoa

Posted on by

Mad Moose Racing Ry

Kotipaikka: Nurmijärvi
Jäsenet: reilut 100 jäsentä lähinnä pääkaupunkiseudulta sekä ympäri suomea

Tästä linkistä löytyy Yhdistyksen säännöt 

Yhdistyksen historiaa

Lehtileikkeitä ja kuvia vuosilta 1988-2018 KUVAHISTORIIKKI

Vuonna -88 perusti kaksi harrastajaa liittymän nimeltä Mad Moose team. Kerho oli tarkoitettu tukemaan off road harrastusta saman-henkisten seurassa. Mietittiin teemaa, joka olisi kotimainen vastine suositulle kameli koplalle. Yhteistuumin totesimme hirven olevan päättäväinen ja kykenevä metsiemme eläjä, joka kelpuutettiin nimeen ja logoon… Mad Moose team oli syntynyt.

Kilpailtiin ja ajettiin safareita, laajennuttiin… tuli aika kehittää uutta kilpailuluokkaa järeämmälle kalustolle, syntyi 3. luokka sittemmin classic ja protoluokat.

Erikoisrakenteisia kilpailukäyttöön tarkoitettuja autoja alettiin suunnittelemaan sekä rakentamaan Vihdin tallissa. Juuri näistä laitteista syntyi tavaramerkki tiimille ja sen kilpailutoiminnalle.

Seura rekisteröitiin vuonna -93 ja nimeksi tuli Mad Moose racing ry. Yhdistyksen tarkoitus-periin kuului ja kuuluu edelleenkin off road kilpailutoiminnan tukeminen ja edistäminen.

Vuosi -97 oli menestyksen vuosi. Luokassa II ajettiin Suomen mestaruus, Alue 8 mestaruus, 2:n sija EM:ssä. Luokassa III ajettiin Suomen mestaruus, EM-mestaruus, 2:n sija Ruotsin RM:ssä, Saksan Truck Trialin Ruotsin osakilpailun voitto….

Vuonna -98 rekisteröitiin Kari B. Mikkosen suunnitteleman ja maalaman logomme Mad Moose Racingin viralliseksi tavaramerkiksi. Hirvenpää onkin tullut tutuksi ympäri eurooppaa.

Vuonna -03 järjestettiin ensimmäinen oma off road trial kilpailu Talmassa, FUN Like Mad Moose.

Vuonna -05 järjestettiin ensimmäisen kerran Formula Offroad Nordic CUP -kilpailu Kangasalalla yhteistyössä VHAK:n, Kojoottien, MMC:n, I-HelUA:n ja MAMO:n kanssa. Kilpailu äänestettiin FOFF:ssa vuoden kilpailuksi.

Vuonna -06 laajennettiin hirvenpää logomme tavaramerkkiä. Formula Off Road kilpailu laajeni World CUP:ksi. Osallistujia oli Islannista asti. Kilpailu järjestettiin samojen seurojen voimilla kuin edellisvuonna.
FOFF:ssa äänestettiin toisen kerran Kangasala vuoden kilpailuksi ja Saija Hassinen palkittiin “Official of the year”.
Järjestettiin FUN Like Mad Moose IV trial. Olimme mukana järjestämässä Eurotrialia joka ajettiin Huhmarissa sekä Montenegro Off Road for FUN -trialissa.
Toimitsijoita ja kilpailijoita oli eri kilpailuissa ympäri suomen, ruotsin, tanskan ja Viron. Lisäksi  meillä oli näyttelyosasto Helsingin FHRA American Car Showssa.

Vuonna -07 Mad Moose racing ry:n nimissä ajetaankin suomen-, euroopan-, kuin pohjoismaidenkin mestaruustasolla. Työtä tehdään jatkuvasti ja tulostakin syntyy tasaiseen tahtiin, mm Formula offroad Nordic mestaruus Unlimited luokassa.
Hurmerinta Samuli ja Riihelä Risto palkittiin Formula Offroadissa: “Mechanic of the Year”
Kilpailumatkat suuntautuvat niin Ruotsiin, Norjaan kuin San Marinoon, unohtamatta Talmaakaan.
Kilpailuja tehtiin kolme: Talmassa off road trial sekä Kangasalalla Formula Offroad. Lisäksi Montenegro offroadin kanssa trial Luumäellä.
AKK:n OFF Road lajiyhdyshenkilö sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme. Meillä oli Tampereen FHRA:n näyttelyssä Formula Offroad osasto.

Vuonna -08 järjestettiin Sipoossa kuudes FUN Like Mad Moose trial kilpailu, Porin Noormarkussa offroadin PM sekä Kangasalalla Formula Offroad kilpailu. Osallistuimme 9 henkilön voimin myös Norjan EM:n järjestämiseen (katsastuspäällikkö, tuomari, jaksotuomareita, jaksoapulaisia…)
Saija Hassinen palkittiin formula offroadissa “Official of the year”.
AKK:n OFF Road lajiyhdyshenkilö sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme.

Vuonna -09 olimme mukana järjestämässä Formula Offroad kilpailun lisäksi Ahvenistolla Stadion Trialia. Formula Offroadissa tuli jälleen mestaruus, tällä kertaa modified luokassa. Markku Sarka palkittiin formula offroadissa “Official of the year”. AKK:n OFF Road lajiyhdyshenkilö sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme.

Vuonna -10 olimme mukana järjestämässä Formula Offroad kilpailun lisäksi Ahvenistolla Stadion Trialia sekä Janakkalassa Punkan Pohjalla Trialia. Kilpaileminenkaan ei ole unohtunut sillä jäseniämme nousi palkintopalleillekin vuoden aikana 15 kertaa. AKK:n OFF Road lajiyhdyshenkilö sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme. Lisäksi olimme mukana erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen: mm. FHRA:n näyttely, Radalle.com, The Game -hyväntekeväisyystapahtuma…

Vuonna -11 olimme mukana järjestämässä Formula Offroad NEZ CUP kilpailun (Pälkäne) lisäksi Ahvenistolla INSA TURBO Stadion Trial:n.
Pohjoismaisessa Formula offroad NEZ Cup:ssa kilpaili 3 jäsentämme.
Tsekeissä ajettuun eurotrialiin osallistui meiltä 1 autokunta.  Norjan PM:n (trial) osallistui myös 1 autokunta. Ruotsin vahvistuksemme kilpaili ruotsin trial CUP:ssa. Eri palkintopalleilla nähtiin yhteensä 8 autokuntaa.
AKK:n OFF Road lajiryhmän puheenjohtaja sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme.
Lisäksi meillä oli näyttelyosasto Helsingissä FHRA American Car Show:ssa sekä Tampereella Hot Rod & Rock Show:ssa.

Vuonna -12 järjestettiin Formula Off Road kilpailu Hyvinkäällä.
Toimitsijoita ja kilpailijoita oli eri kilpailuissa ympäri suomen, ruotsin, tanskan, venäjän ja Sveitsin.
AKK:n OFF Road lajiryhmän puheenjohtaja sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme.
Lisäksi meillä oli näyttelyosasto Helsingissä FHRA American Car Show:ssa

Vuonna -13 Toimitsijoita ja kilpailijoita oli eri kilpailuissa ympäri suomen, ruotsin, tanskan, norjan ja italian. Ruotsissa ajetussa PM:stä (trial) tuli Pro-Mod luokassa voitto ja 3. sija. Prototype-luokassa tuli 2. sija
AKK:n OFF Road lajiryhmän puheenjohtaja sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme.
Lisäksi meillä oli näyttelyosasto Helsingissä FHRA American Car Show:ssa

Vuonna -14 Jäsenistömme kilpailivat off road trialissa, formula off roadissa, eurotrialissa (Slovakia), nordic off road trialissa (Tanska), officrossissa, rallicrossissa sekä CrossKartissa. Sekä eurotrialissa että nordic trialissa ja epävirallisessa ranta cup:ssa tuli pro-modi luokassa VOITTO!!
AKK palkitsi mestareiden illassa:
Off ROAD, EM-trial, sija 1, kuljettaja Pro-Modified: Tarmo Sinisalo
Off ROAD, EM-trial, sija 1, apukuljettaja Pro-Modified: Mika Uimonen
Off ROAD, PM-trial, sija 1, apukuljettaja Pro-Modified: Tommi Löytynoja
Järjestimme isot juhlat Hyvinkään Rantasipihotelli Sveitsissä. Juhliin kutsuttiin jäsenistön lisäksi kaikki vanhat jäsenet, kanssakilpailijat sekä off road seurat ympäri maata. Juhliin osallistui 101 henkilöä
AKK:n OFF Road lajiryhmän puheenjohtaja sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme.
Lisäksi meillä oli näyttelyosasto Helsingissä FHRA American Car Show:ssa

Vuonna -15 Jäsenistömme kilpailivat off road trialissa, formula off roadissa, eurotrialissa (San Marino), officrossissa, rallicrossissa sekä CrossKartissa.
AKK:n OFF Road lajiryhmän puheenjohtaja sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme.
Meillä oli näyttelyosasto Helsingissä FHRA American Car Show:ssa. Nurmijärven Bowling Housen piha-tapahtuman yhteydessä oli esillä jäseniemme off road autoja.
Kotisivut uudistettiin.
Vuoden 2015 palkitut.

Vuonna -16 Jäsenistöämme oli toimitsijatehtävissä lukuisissa eri autourheilukilpailuissa, mm off roadissa, drag racessa, rallissa ja rallisprintissä. Jäsenistömme kilpailivat off road suunnistuksessa, off road trialissa-crossi:ssa ja (formula off roadissa).
AKK:n OFF Road lajiryhmän puheenjohtaja sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme
Kevätkokouksen yhteydessä olimme porukalla keilaamassa (Bowling House, Nurmijärvi) ja syyskokous pidettiin Kaukametsässä safari-henkisten pikkujoulujen yhteydessä. Kaukametsään pystytettiin talkoilla metsäsauna.
Vuoden 2016 palkitut.

Vuonna -17 Jäsenistömme kilpailivat off road trialissa, off road suunnistuksessa sekä eurotrialissa (Englanti). Järjestimme Punkalla Arctic Trucks Trial harjoituskilpailun ja näyttelyosaston Helsingissä FHRA American Car Show:ssa. Toimitsijoina oli jäseniämme lukuisissa eri moottoriurheilulajeissa.
AKK:n OFF Road lajiryhmän puheenjohtaja sekä Eurotrialin Suomen teamleader ovat myös jäsenistöstämme.
Sami Partasen offroad autosta oli koko aukeaman juttu Vauhdin Maailmassa.
Kevätkokous pidettiin Järvenpäässä (Uusi Vanhis) ulkoilupäivän merkeissä (missä mm kilpailtiin potkukelkoilla). Syksyllä pidettiin perinteiset pikkujoulut Kaukametsässä safarin ja metsäsaunan  kera. Vuoden 2017 palkitut.

Kaikki nämä kilpailuvuodet ja matkat ovat yhdistäneet porukkaa ja syventäneet ystävyyssuhteita. Ei se aina ole ollut helppoa, mutta hauskaa kylläkin. Autoja on rikottu ja uusia rakennettu, näin se vain jatkuu hullun hirven taival off road harrasteen parissa. Kerholla riittää touhua off roadin saralla aina vain uusien haasteiden parissa.