Juha-Pekka Valtonen

***

27.4.2022:

Jäsenemme ja hyvä ystävämme on poissa.
Perjantai-iltana 22.4.2022 meidät saavutti käsittämätön ja valtava suru-uutinen. Se kertoi ystävämme Juha-Pekka Valtosen kuolemasta. Hän oli taistellut vaikean sairautensa kanssa jo viikkojen ajan tehohoidossa ja oli kuollessaan vasta 57-vuotias.
Mad Moosessa Juha-Pekka Valtonen tunnettiin JiiPee:nä kuten koko suomalaisessa autourheiluyhteisössäkin.
JiiPee tuli Mad Moosen jäseneksi vuonna 2013. Hän oli yksi ahkerimpia toimitsijoita autourheilun parissa, jonka johdosta hänelle myönnettiin viime marraskuussa AKK:n ansiomerkki. Eipä sitä silloin arvannut että hän poistuisi keskuudestamme niin pian.
Hän oli myös vahvasti mukana Racing Rescue & Medical Team:n toiminnan alkutaipaleella tekemällä yritystä tunnetuksi autourheilupiireissä ja näki tärkeäksi autourheilun turvallisuuden kehittämisen tässäkin muodossa.
Autourheilun järjestötoiminnassa JiiPee oli monessa mukana. Ei ole monta sellaista autourheilulajia, jossa hän ei olisi ollut järjestelytehtävissä ja hän teki vuosikymmenten ajan monenlaisia tehtäviä rallin sulkumiehestä kilpailujen johtotehtäviin kaikkialla Suomessa.
Me muistamme JiiPeen myös miehenä, joka osasi olla aina ystävällinen, ei riidellyt kenenkään kanssa eikä milloinkaan korostanut omaa asemaansa.
Hänen ajatuksissaan oli myös aina tilaa keskustelulle elämästä ja maailman menosta.
Vuosien ajan JiiPee kärsi voimakkaista kivuista, mutta hän oli siitä huolimatta aina käytettävissä ystäviensä apuna harrastustoiminnassa.
Nyt ovat kivut poissa ja ystävämme on päässyt rauhaan. Surumme on suuri ja sanaton.
Lepää rauhassa JiiPee.

***